علف چای
علف چای,علف چای چیست,علف چای افسردگی,علف چایی,علف چایر,علف چای (هزار چشم),علف چای کوهی,گل راعی,علف چای خواص,گیاه علف چای چیست,نام دیگر گیاه علف چای چیست؟,علف چای و درمان افسردگی,علف چایی چیست,علف چایی,خواص علف چایی,گیاه علف چایی,علف چای و خواص
در این مطلب از سایت جسارت به خواص گیاه علف چای یا گل راعی چیست می پردازیم.امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.
علف چای
علف چای با نام علمی Hypericum perforatum گیاهی است علفی و دائمی به ارتفاع تا یک متر، با بوی معطر و در زمان گل دهی بسیار زیبا.زمان گلدهی گیاه برحسب ناحیه رویش از اردیبهشت تا مهرماه می باشد. محل رویش گیاه در کوهستان ها و ارتفاعات نواحی شمالی کشور می باشد. البته در ارتفاعات متوسط و کم بسیاری از نقاط از جمله کرج، راه چالوس، لاهیجان، ارومیه، بروجرد، گنبدکاووس، کلاردشت و اطراف تهران نیز رویش دارد.قسمت مورد استفاده دارویی گیاه سرشاخه های گلدار آن است.
علف چای چیست
گل راعی، هوفاریقون ، گل شهناز (نام علمی: Hypericum perforatum)،گیاهی علفی و پایا از تیره هیپریکاسه (Hypericaceae) است که معمولاً به صورت خودرو در میان کشتزارهای گندم و ذرت یافت میشود. در ایران در دامنه کوههای البرز، چالوس، مازندران و نقاط غرب ایران و در مسیر قله چین کلاغ به حد زیادی میروید. علف چای و گیاهان مشابه آن (Hypericumها)، بنابر داشتنِ hypericin شناسایی شدهاند؛ امّا گونه? H. perforatum (به طور خاص)، یک گیاه دارویی نیرومند و یکی از گیاهان پرفروش در ایالات متّحده? آمریکا است. این گیاه، به طور گسترده در مناطق معتدل اروپا (اوکراین و روسیه)، آسیا (ترکیه، هند و چین) و شمال آفریقا (خاورمیانه) و ایالات متّحده? آمریکا پراکنده شده است. در هند، بر ارتفاعات بلندتر رشته کوه هیمالیا و در تپّههای بخشهای مرکزی کشور میروید.
علف چای افسردگی
علف چای که با نام St. John’s Worth نیز شناخته شده است گیاهی خودرو و هرز است که معمولاً در کشتزارهای گندم و ذرت یافت می شود. گل های این گیاه به رنگ سفید، زرد یا آبی هستند و دارای عطر خاصی هستند.
علف چایی
از خواص علف چای (Hypericum perforatum) تقویت سیستم ایمنی بدن و موثر در درمان ایدز و بیماریهای عصبی است. در ادامه خواص علف چای را بشناسید.علف چای گیاهی است علفی و دائمی به ارتفاع تا یک متر، با بوی معطر و در زمان گلدهی بسیار زیبا است. زمان گلدهی گیاه برحسب ناحیه رویش از اردیبهشت تا مهر ماه میباشد. محل رویش گیاه در ایران، کوهستانها و ارتفاعات نواحی شمالی کشور میباشد، البته در ارتفاعات متوسط و کم بسیاری از نقاط از جمله کرج، راه چالوس، لاهیجان، ارومیه، بروجرد، گنبدکاووس، کلاردشت و اطراف تهران نیز رویش دارد. علف چای در مزارع چای شمال به عنوان علف هرز می روید و احتمالا نامگذاری آن بدین علت است، قابل توجه اینکه گیاه علف چای با گیاه چای معمولی ارتباطی ندارد. نامهای دیگر علف چای، گل راعی، گل هزار چشم و هوفاریقون است. در عربی به آن حشیشه القلب میگویند.
علف چای (هزار چشم)
علف چای گیاهی است علفی و دائمی به ارتفاع تا یک متر، با بوی معطر و در زمان گلدهی بسیار زیبا. دارای برگ های متقابل، بیضوی و دراز. ساقه های آن به تعداد زیاد و منشعب می باشند. همچنین بر روی ساقه دو خط نسبتا بر جسته قرار گرفته است. گل ها به صورت گل آذین دیهیم، به رنگ زرد زیبا و به تعداد زیادی می باشند که به گیاه زیبایی خاصی می بخشد. در کناره های گلبرگ زرد رنگ نقاط تیره به رنگ قرمز مایل به قهوه ای دیده می شود که از خصوصیات بارز این گیاه است. این نقاط فضاهایی هستند که حاوی مواد موثر گیاه( هیپریسین و ترکیبات وابسته) می باشند. زمان گلدهی گیاه بر حسب ناحیه رویش از اردیبهشت تا مهر ماه است. محل رویش گیاه در کوهستان ها و ارتفاعات نواحی شمالی کشور می باشد. البته در ارتفاعات متوسط و کم بسیاری از نقاط از جمله کرج، راه چالوس، لاهیجان، ارومیه، بروجرد، گنبد کاووس، کلاردشت و اطراف تهران نیز رویش دارد.قسمت مورد استفاده دارویی گیاه سرشاخه های گلدار آن است. علف چای در مزارع چای شمال به عنوان علف هرز می روید و احتمالا نامگذاری آن بدین علت است.
علف چای کوهی
نام های دیگر علف چای، گل راعی، گل هزار چشم و هوفاریقون است. در عربی به آن حشیشه القلب می گویند. از خواص این گیاه می توان به مواردی چون ضدافسردگی، ضد میکروب و ویروس و ضد سوختگی اشاره کرد.علف چای با نام علمی Hypericum perforatum گیاهی است علفی و دائمی به ارتفاع تا یک متر، با بوی معطر و در زمان گل دهی بسیار زیبا.
علف چای هایپیران
گیاه هوفاریقون یا علف چای که در آمریکا به St.john,s wort معروف است از دو هزار سال پیش تاکنون به عنوان گیاه شفابخش بخصوص برای تسریع التیام زخم ها به کار می رفته است ، تا اینکه در تحقیقات علمی جدید ، دانشمندان به خاصیت احتمالی آن در مورد تحریک و تقویت سیستم دفاعی بدن پی برده اند و هیجان انگیزترین خاصیت درمانی آن در سال 1988 کشف شد و آن هنگامی بود که محققان دانشگاه نیویورک به فعالیت قابل ملاحظه این گیاه برضد گروهی از ویروسها شامل HIV که عامل ایجاد سندرومهای نارسایی سیستم دفاعی بدن(AIDS) است پی بردند.در قرن اول میلادی طبیعیدان معروف ایتالیایی به نام Pliny خیس کرده چای کوهی در شراب قرمز را برای درمان مارگزیدگی تجویز می کرد و پزشک یونانی Dioscorides این گیاه را در مصرف خارجی برای درمان سوختگی و در مصرف داخلی به عنوان مدر ، محرک ، درمان سیاتیک و تب های نوبه ای توصیه می کرد.